Giriş Kayıt
Louise Saraydar

Louise Saraydar


Oyuncu

Louise Saraydar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsanlar Yaşadıkça
1953 Dram Oyuncu 7.7 35,343
1953 Macera Oyuncu 6.0 305
1952 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,683
1949 Komedi Oyuncu 6.6 734
1949 Gizem Oyuncu 7.3 396

Şeytanın Gücü
1948 Suç Oyuncu 7.4 4,230

Mağlup Edilemeyenler
1947 Macera Oyuncu 7.2 1,367
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017