Giriş Kayıt
Louise Saraydar

Louise Saraydar


Oyuncu

Louise Saraydar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsanlar Yaşadıkça
1953 Dram Oyuncu 7.7 36,301
1953 Macera Oyuncu 6.0 305
1952 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,829
1949 Komedi Oyuncu 6.6 793
1949 Gizem Oyuncu 7.3 515

Şeytanın Gücü
1948 Suç Oyuncu 7.4 4,230

Mağlup Edilemeyenler
1947 Macera Oyuncu 7.2 1,367
1946 Komedi Oyuncu 6.6 996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017