Giriş Kayıt
Barbara Sarafian

Barbara Sarafian (49)


Oyuncu

Barbara Sarafian, 16 Nisan 1968 doğumlu oyuncu. Taş Kafa (2011), Moskova'da Çarpışma (2008), Allez, Eddy! (2012), Isabelle (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1968
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.0 1,012
2016 48 Dram Oyuncu 5.3 99
2016 48 Komedi Oyuncu 7.6 84
2012 44 Komedi Oyuncu 5.9 479
2012 44 Oyuncu 6.4 630
2012 44 Dram Oyuncu 5.7 1,045
2011 43 Dram Oyuncu 6.1 581

Taş Kafa
2011 43 Suç Oyuncu 7.4 18,955

Korku Efendisi
2010 42 Korku Oyuncu 5.6 7,110
2010 42 Komedi Oyuncu 5.8 700
2010 42 Dram Oyuncu 5.8 118
2009 41 Komedi Oyuncu 6.5 289
2009 41 Biyografi Oyuncu 6.7 918

Moskova'da Çarpışma
2008 40 Komedi Oyuncu 7.3 3,219
2001 33 Dram Oyuncu 6.3 4,221
2001 33 Aksiyon Oyuncu 4.3 920

Cehennemden Kaçış 2
2000 32 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,525

8½ Kadın
1999 31 Komedi Oyuncu 5.8 3,365

Kirli Ölüm
1996 28 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017