Giriş Kayıt
Carol Saraceno

Carol Saraceno (78)


Senarist

Carol Saraceno, 27 Ocak 1939 doğumlu senarist. The Initiation of Sarah (2006) yapımıyla biliniyor.08 Ekim 2017 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1939
Ölüm Tarihi: 08 Ekim 2017
Diğer Bir İsmi: Carole Saraceno
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 67 Korku Senarist    
1987 Suç Senarist 6.4 1,448
1987 Dram Senarist 5.8 280

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Senarist 6.7 4,415
1978 39 Korku Senarist 5.8 380
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018