Giriş Kayıt
Sumita Sanyal

Sumita Sanyal


Oyuncu

Sumita Sanyal, oyuncu. 09 Temmuz 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 09 Temmuz 2017
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu 8.8 19,157
1971 Dram Oyuncu 7.4 664
1971 Müzikal Oyuncu 7.7 370
1971 Korku Oyuncu 8.0 47
1966 Dram Oyuncu 8.3 1,768
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,952) Den of Thieves (2,886) Maze Runner: The Death Cure (2,679) Winchester (2,432) Hostiles (2,210) 12 Strong (1,758) A martfüi rém (1,618) The Commuter (1,290) Submergence (1,164) Bleeding Steel (1,140)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,114) Supernatural (4,568) The Big Bang Theory (3,215) Gotham (2,704) The Terror (2,651) Arrow (2,243) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,212) The Flash (1,874) Krypton (1,639) Legion (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018