Giriş Kayıt
Sumita Sanyal

Sumita Sanyal


Oyuncu

Sumita Sanyal, oyuncu. 09 Temmuz 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 09 Temmuz 2017
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu 8.9 17,905
1971 Dram Oyuncu 7.4 664
1971 Müzikal Oyuncu 7.7 370
1971 Korku Oyuncu 8.0 47
1966 Dram Oyuncu 8.3 1,768
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017