Giriş Kayıt
Sumita Sanyal

Sumita Sanyal


Oyuncu

Sumita Sanyal, oyuncu. 09 Temmuz 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 09 Temmuz 2017
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu 8.8 19,736
1971 Dram Oyuncu 7.4 664
1971 Müzikal Oyuncu 7.7 370
1971 Korku Oyuncu 8.0 47
1966 Dram Oyuncu 8.3 1,768
Film Altyazıları
Rampage (13,275) Ready Player One (7,983) Blockers (1,937) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,473) The Cured (734) Future World (636) Den 12. mann (630) Black Panther (520) Red Sparrow (372)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,495) The 100 (2,838) La casa de papel (2,170) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,115) The Crossing (1,908) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,137) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018