Giriş Kayıt
Pahadi Sanyal

Pahadi Sanyal (68)


Oyuncu

Pahadi Sanyal, 22 Şubat 1906 Darjeeling, British Hindistan (now West Bengal, Hindistan) doğumlu oyuncu. Jagte Raho (1956), Kanchenjungha (1962), (1970) Aranyer Din Ratri (1970), (1969) Aradhana (1969) gibi yapımlarla biliniyor.10 Şubat 1974 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1906
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 1974
Doğum Yeri: Darjeeling, British Hindistan (now West Bengal, Hindistan)
Diğer Bir İsmi: Narendranath Sanyal | Pahari Sanyal | Shri Pahadi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 64 Dram Oyuncu 8.2 1,592
1970 64 Aksiyon Oyuncu 6.9 30
1969 63 Dram Oyuncu 7.7 1,140
1968 62 Dram Oyuncu 7.7 48
1967 61 Dram Oyuncu 6.8 12
1966 60 Dram Oyuncu 7.3 83
1963 57 Dram Oyuncu 8.5 10
1963 57 Komedi Oyuncu 6.9 270
1962 56 Dram Oyuncu 8.0 656
1958 52 Komedi Oyuncu    
1956 50 Komedi Oyuncu 8.4 638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017