Giriş Kayıt
Manuel E. Santiago

Manuel E. Santiago


Oyuncu

Manuel E. Santiago, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Manuel Santiago
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Oyuncu 6.6 24,806

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Oyuncu 6.9 875

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Oyuncu 6.8 38,188

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 66,555
1981 Suç Oyuncu 6.7 4,412
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,986) Taboo (4,384) Arrow (4,056) Legion (3,850) Vikings (3,624) Blindspot (3,051) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,031) Suits (2,755) Black Sails (2,754) Legends of Tomorrow (2,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017