Giriş Kayıt
Manuel E. Santiago

Manuel E. Santiago


Oyuncu

Manuel E. Santiago, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Manuel Santiago
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Oyuncu 6.6 25,528

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Oyuncu 6.9 875

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Oyuncu 6.8 39,484

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 68,233
1981 Suç Oyuncu 6.7 4,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017