Giriş Kayıt
Manuel E. Santiago

Manuel E. Santiago


Oyuncu

Manuel E. Santiago, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Manuel Santiago
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Oyuncu 6.6 27,010

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Oyuncu 6.9 875

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Oyuncu 6.8 41,844

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Oyuncu 6.9 71,814
1981 Suç Oyuncu 6.7 4,412
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018