Giriş Kayıt
Frédéric Santaya

Frédéric Santaya


Oyuncu

Frédéric Santaya, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 7.3 95
1970 Dram Oyuncu    
1970 Suç Oyuncu 7.1 850
1966 Komedi Oyuncu    
1966 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,351
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017