Giriş Kayıt
Takeji Sano

Takeji Sano (80)


Kameraman

Takeji Sano, 11 Mayıs 1930 doğumlu kameraman. Yağmurdan Sonra (1999), Mujo (1970), Gölge Savaşçı (1980), (1985) Ran (1985) gibi yapımlarla biliniyor.04 Mart 2011 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1930
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2011
Diğer Bir İsmi: Takeharu Sano
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 80 Biyografi Kameraman 5.5 259
2004 74 Suç Kameraman 7.2 69
2002 72 Dram Kameraman 7.1 176

Yağmurdan Sonra
1999 69 Dram Kameraman 7.8 2,996
1996 66 Dram Kameraman    
1993 63 Dram Kameraman 7.5 3,485

Ağustos'ta Rapsodi
1991 61 Dram Kameraman 7.3 4,841

Düşler
1990 60 Dram Kameraman 7.8 17,879
1989 59 Kameraman 6.6 24
1986 56 Dram Kameraman 7.1 239
1985 55 Aksiyon Kameraman 8.2 84,899
1984 54 Komedi Kameraman 6.9 138

Gölge Savaşçı
1980 50 Dram Kameraman 8.0 24,952
1977 47 Dram Kameraman 7.5 274
1977 47 Biyografi Kameraman 7.2 43
1971 41 Dram Kameraman 7.3 487
1971 41 Dram Kameraman 6.9 123
1970 40 Dram Kameraman 8.2 529
1968 38 Aksiyon Kameraman 6.7 410
1967 37 Suç Kameraman 6.9 467
1966 36 Aksiyon Kameraman 7.7 162
1963 33 Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017