Giriş Kayıt
Ryan Sands

Ryan Sands


Oyuncu

Ryan Sands, oyuncu. (2006) Benimle Dans Et (2006), (2007) The Kill Point (2007), (2005) Ölmeden Önce (2005), (2014) Red Sky (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,111
2012 Dram Oyuncu    
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6
2010 Komedi Oyuncu 2.5 332
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538

Benimle Dans Et
2006 Suç Oyuncu 6.5 96,439

Fetva
2006 Dram Oyuncu 4.1 397

Ölmeden Önce
2005 Suç Oyuncu 5.6 6,024
2002 Suç Oyuncu 9.3 208,900
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017