Giriş Kayıt
Mikael Sandgren

Mikael Sandgren


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Mikael Sandgren, müzisyen, sesler, müzisyen. Akıl Defteri (2000), Enlightened (2011), Hellraiser: Hellworld (2005), The D Train (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Sandgren | Michael Sangren
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 5.7 27,573
2015 Komedi Müzik 5.0 8,602
2015 Animasyon Müzik 7.3 227
2014 Komedi Müzik 5.1 4,440
2013 Komedi Müzik 7.3 4,710

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Müzik 5.9 133,068
2005 Korku Müzik 4.2 7,289

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Müzik 5.5 977

Uykusuz
2002 Gizem Müzik 7.2 228,548

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Müzik    

Akıl Defteri
2000 Gizem Müzik 8.5 899,162

Üçüncü Mucize
1999 Dram Müzik 6.6 2,864

Seks Canavarı
1999 Komedi Sesler 5.3 2,236
1999 Dram Müzik 5.2 1,442
1999 Dram Müzik 6.0 2,184
1998 Dram Müzik 6.5 493

Davetsiz Misafir
1998 Romantik Sesler 5.3 102
1998 Aksiyon Sesler 5.3 414

Gece Avcısı
1996 Aksiyon Sesler 4.2 424
1995 Aksiyon Sesler    

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Sesler 7.7 7,610

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Sesler 7.7 129,632

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Sesler 4.3 11,759
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017