Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Don Sanders

Don Sanders


Müzisyen

Don Sanders, müzisyen. The Wonder Years (1988), Manyak 2 (1988), Hill Street Blues (1981), Güzel Ve Çirkin (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Müzik    
1997 Macera Müzik    
1996 Macera Müzik    
1994 Bilim-Kurgu Müzik    
1990 Aksiyon Müzik 6.2 3,979

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Müzik 6.1 2,544

Manyak 2
1988 Aksiyon Müzik 6.5 9,903
1988 Komedi Müzik 8.3 29,048

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Müzik 7.0 4,639
1987 Komedi Müzik 5.9 4,421
1981 Dram Müzik 8.2 5,092
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017