Giriş Kayıt
Don Sanders

Don Sanders


Müzisyen

Don Sanders, müzisyen. The Wonder Years (1988), Manyak 2 (1988), Hill Street Blues (1981), Güzel Ve Çirkin (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Müzik    
1997 Macera Müzik    
1996 Macera Müzik    
1994 Bilim-Kurgu Müzik    
1990 Aksiyon Müzik 6.2 3,979

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Müzik 6.1 2,544

Manyak 2
1988 Aksiyon Müzik 6.5 9,903
1988 Komedi Müzik 8.3 29,150

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Müzik 7.1 4,686
1987 Komedi Müzik 5.9 4,421
1981 Dram Müzik 8.2 5,155
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017