Giriş Kayıt
Don Sanders

Don Sanders


Müzisyen

Don Sanders, müzisyen. The Wonder Years (1988), Manyak 2 (1988), Party of Five (1994), Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Müzik    
1997 Macera Müzik    
1996 Macera Müzik    
1994 Bilim-Kurgu Müzik 6.6 1,153
1994 Dram Müzik 6.8 8,201
1990 Aksiyon Müzik 6.2 3,979

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Müzik 6.1 2,544

Manyak 2
1988 Aksiyon Müzik 6.5 10,389
1988 Komedi Müzik 8.3 30,692

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Müzik 7.1 5,217
1987 Komedi Müzik 5.9 4,421
1981 Dram Müzik 8.2 5,869
Dizi Altyazıları
Westworld (6,782) The 100 (3,186) The Expanse (2,622) La casa de papel (1,931) The Crossing (1,639) Colony (1,491) 12 Monkeys (1,200) Into the Badlands (1,034) Vikings (1,034) Genius (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018