Giriş Kayıt
Audrey Saunders

Audrey Saunders


Oyuncu, Dublör

Audrey Saunders, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Waldo Pepper
1975 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 4,280
1974 Aksiyon Dublör 6.5 1,790

Zelzele
1974 Aksiyon Dublör 5.8 10,733

Şahane Yıldız
1968 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516
1967 Komedi Oyuncu 5.1 969

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Dublör 6.8 18,678
1956 Western Oyuncu 7.1 2,028

Çılgın Modeller
1955 Komedi Oyuncu 6.7 2,459
1952 Biyografi Oyuncu 6.5 928

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 157,944
1948 Dram Oyuncu 7.1 728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017