Giriş Kayıt
Audrey Saunders

Audrey Saunders


Oyuncu, Dublör

Audrey Saunders, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Waldo Pepper
1975 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 4,280
1974 Aksiyon Dublör 6.6 1,933

Zelzele
1974 Aksiyon Dublör 5.8 11,657

Şahane Yıldız
1968 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516
1967 Komedi Oyuncu 5.1 969

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Dublör 6.8 20,639
1956 Western Oyuncu 7.1 2,239

Çılgın Modeller
1955 Komedi Oyuncu 6.7 2,702
1952 Biyografi Oyuncu 6.6 951

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 181,252
1948 Dram Oyuncu 7.1 728
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,375) Den of Thieves (2,923) Maze Runner: The Death Cure (2,611) Hostiles (2,016) Winchester (1,803) A martfüi rém (1,705) Bleeding Steel (1,599) 12 Strong (1,429) The Commuter (1,312) Submergence (665)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,240) La casa de papel (7,764) The Big Bang Theory (3,567) Gotham (3,067) Supernatural (3,043) The Terror (2,811) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,764) Arrow (2,123) Vikings (1,462) The Flash (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018