Giriş Kayıt
Audrey Saunders

Audrey Saunders


Oyuncu, Dublör

Audrey Saunders, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Waldo Pepper
1975 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 4,280
1974 Aksiyon Dublör 6.5 1,790

Zelzele
1974 Aksiyon Dublör 5.8 10,786

Şahane Yıldız
1968 Biyografi Oyuncu 6.6 1,516
1967 Komedi Oyuncu 5.1 969

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Dublör 6.8 18,829
1956 Western Oyuncu 7.1 2,028

Çılgın Modeller
1955 Komedi Oyuncu 6.7 2,459
1952 Biyografi Oyuncu 6.6 951

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 159,789
1948 Dram Oyuncu 7.1 728
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017