Giriş Kayıt
Casey Sander

Casey Sander (60)


Oyuncu

Clinton O. Sander, 06 Temmuz 1956 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. 16 Blok (2006), Marvin Marvin (2012), (1991) Home Improvement (1991), (2006) Bak Şu Köpeğe (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clinton O. Sander
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 53,845
2012 56 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,490

Muppetlar
2011 55 Komedi Oyuncu 7.1 76,872
2010 54 Dram Oyuncu    

Sil Baştan
2010 54 Komedi Oyuncu 5.6 4,882
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,029
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,336

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 193,042

Geri Dönüşler
2007 51 Komedi Oyuncu 4.2 10,103
2007 Gizem Oyuncu 6.8 157
2007 Komedi Oyuncu 8.3 556,097

Korkunç Penny
2006 50 Korku Oyuncu 5.1 5,565

Bak Şu Köpeğe
2006 50 Komedi Oyuncu 4.4 15,042

16 Blok
2006 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 114,704
2006 Komedi Oyuncu 8.3 20,891
2004 48 Western Oyuncu 5.9 278

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,401

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 99,858
1991 Komedi Oyuncu 7.2 31,924

Vahşi Orkide II
1991 35 Dram Oyuncu 3.6 1,190

Av 2
1990 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 110,700
1990 34 Macera Oyuncu 5.3 2,617
1989 33 Gizem Oyuncu    
1988 32 Komedi Oyuncu 5.8 6,616
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
1987 31 Komedi Oyuncu 5.9 26,314
1986 30 Dram Oyuncu 3.7 469

Sahte Vücutlar
1984 28 Suç Oyuncu 6.8 21,363

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,860
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,963
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017