Giriş Kayıt
Casey Sander

Casey Sander (60)


Oyuncu

Clinton O. Sander, 06 Temmuz 1956 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. 16 Blok (2006), Marvin Marvin (2012), (1991) Home Improvement (1991), (2006) Bak Şu Köpeğe (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clinton O. Sander
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 54,473
2012 56 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,490

Muppetlar
2011 55 Komedi Oyuncu 7.1 77,101
2010 54 Dram Oyuncu    

Sil Baştan
2010 54 Komedi Oyuncu 5.6 4,882
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,439
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,610

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 194,599

Geri Dönüşler
2007 51 Komedi Oyuncu 4.2 10,103
2007 Gizem Oyuncu 6.8 157
2007 Komedi Oyuncu 8.3 559,106

Korkunç Penny
2006 50 Korku Oyuncu 5.1 5,565

Bak Şu Köpeğe
2006 50 Komedi Oyuncu 4.4 15,042

16 Blok
2006 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 114,895
2006 Komedi Oyuncu 8.3 20,932
2004 48 Western Oyuncu 5.9 278

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,437

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 100,345
1991 Komedi Oyuncu 7.2 32,076

Vahşi Orkide II
1991 35 Dram Oyuncu 3.6 1,190

Av 2
1990 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 111,603
1990 34 Macera Oyuncu 5.3 2,617
1989 33 Gizem Oyuncu    
1988 32 Komedi Oyuncu 5.8 6,616
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
1987 31 Komedi Oyuncu 5.9 26,601
1986 30 Dram Oyuncu 3.7 469

Sahte Vücutlar
1984 28 Suç Oyuncu 6.8 21,524

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,909
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,984
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017