Giriş Kayıt
Darrell Sandeen

Darrell Sandeen (78)


Oyuncu

Darrell Sandeen, 13 Temmuz 1930 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Los Angeles Sırları (1997) yapımıyla biliniyor.26 Ocak 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1930
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 2009
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Darryl Sandee
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 5.7 4,754
2011 Komedi Oyuncu 4.4 200
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,994
2005 75 Komedi Oyuncu 4.7 2,071
2002 72 Dram Oyuncu 6.6 1,663

Los Angeles Sırları
1997 67 Suç Oyuncu 8.3 434,288
1982 52 Komedi Oyuncu 5.5 1,071

Gümüş Eyerler
1974 44 Komedi Oyuncu 7.8 101,549
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017