Giriş Kayıt
Roselyn Sanchez

Roselyn Sanchez (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Roselyn Sanchez, 02 Nisan 1973 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Oyun Bozan (2007), Devious Maids (2013), Çılgınlar Gemisi (2002), Papi'nin Peşinde (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1973
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Rosalyn Sanchez
Takma İsmi: Popi
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
9.2 (12 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.0 55
2013 Komedi Oyuncu 7.9 18,201

Şeref Madalyası
2012 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 59,763
2011 Talk-Show Oyuncu 5.5 590
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2009 36 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,014

Oyun Bozan
2007 34 Komedi Oyuncu 6.2 46,574
2006 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.2 840

Karambol
2005 32 Suç Oyuncu    
2005 32 Dram Oyuncu 6.1 123
2005 32 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Kanlı Sokaklar 2
2005 32 Müzikal Oyuncu 4.4 1,209
2005 32 Belgesel Oyuncu    
2005 32 Suç Oyuncu 5.3 13,412
2004 31 Komedi Oyuncu 4.3 176

Kuraldışı
2003 30 Suç Oyuncu 6.5 51,727

Papi'nin Peşinde
2003 30 Komedi Oyuncu 4.8 3,446
2003 Suç Oyuncu 7.1 737

Çılgınlar Gemisi
2002 29 Komedi Oyuncu 4.9 26,777
2002 29 Suç Oyuncu 3.4 971
2002 Suç Oyuncu 6.9 15,251

Bitirim İkili 2
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 167,595

Şaşkın Rehine
1999 26 Komedi Oyuncu 5.1 2,889
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,588

Kaptan Ron
1992 19 Macera Oyuncu 5.7 17,380
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,510
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017