Giriş Kayıt
Kiele Sanchez

Kiele Sanchez (40)


Oyuncu

Kiele Michelle Sanchez, 13 Ekim 1977 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Mükemmel Bir Kaçış (2009), The Glades (2010), Kingdom (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kiele Michelle Sanchez
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1977
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,267
2014 Dram Oyuncu 8.5 8,098
2011 34 Komedi Oyuncu    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Oyuncu 4.4 10,750
2010 33 Dram Oyuncu 5.9 443
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,452

Mükemmel Bir Kaçış
2009 32 Macera Oyuncu 6.5 59,997

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,171

Sihirli Oyuncakçı
2007 30 Komedi Oyuncu 6.2 37,737
2007 Komedi Oyuncu 7.4 8,916
2007 30 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu    
2004 Macera Oyuncu 8.4 420,856

Takıldım Sana
2003 26 Komedi Oyuncu 5.8 46,720
2001 24 Dram Oyuncu 5.6 445
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017