Giriş Kayıt
Kiele Sanchez

Kiele Sanchez (39)


Oyuncu

Kiele Michelle Sanchez, 13 Ekim 1977 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Mükemmel Bir Kaçış (2009), The Glades (2010), Kingdom (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kiele Michelle Sanchez
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1977
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,773
2014 Dram Oyuncu 8.4 6,720
2011 34 Komedi Oyuncu    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 33 Korku Oyuncu    
2010 33 Dram Oyuncu 5.9 443
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,159

Mükemmel Bir Kaçış
2009 32 Macera Oyuncu 6.5 58,172

Tımarhane
2008 31 Korku Oyuncu    

Sihirli Oyuncakçı
2007 30 Komedi Oyuncu 6.2 36,552
2007 Komedi Oyuncu 7.4 8,916
2007 30 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu    
2004 Macera Oyuncu 8.4 400,330

Takıldım Sana
2003 26 Komedi Oyuncu 5.8 45,629
2001 24 Dram Oyuncu 5.6 445
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017