Giriş Kayıt
Ryan Samul

Ryan Samul


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ryan Samul, görüntü yönetmeni, kameraman. Vampir Cehennemi (2010), Temmuz Soğuğu (2014), Kan Kokusu (2013), Experimenter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 1,334
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 3,486
2015 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.6 12,646

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 28,430
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 575
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 5,708

Kan Kokusu
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 16,485
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 2,426
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 5.5 4,589
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 94
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.8 1,051
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 491

İmha Timi
2012 Komedi Kameraman 4.6 1,017

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Kameraman 6.0 13,982
2012 Komedi Kameraman 6.8 10,325
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 48
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 676
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 171

Vampir Cehennemi
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 36,470
2010 Müzik Görüntü Yönetmeni 7.2 397

Akıntıya Karşı
2009 Dram Kameraman 6.2 959
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,279
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.4 12
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 224

Arıza Aile
2008 Komedi Kameraman 6.2 4,864
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 428

Mulberry Sokağı
2006 Korku Görüntü Yönetmeni    
2006 Dram Kameraman 6.1 471
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017