Giriş Kayıt
Vladimir Samoilovski

Vladimir Samoilovski


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Vladimir Samoilovski, görüntü yönetmeni, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Vlatko Samoilovski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 8.4 85

Anneler
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 613

Serap
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 897
1998 Macera Görüntü Yönetmeni 7.0 462

Yağmurdan Önce
1994 Dram Kameraman 8.1 11,350
1991 Dram Kameraman 8.8 515
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018