Giriş Kayıt
John Salvitti

John Salvitti


Dublör, Oyuncu

John Salvitti, dublör, oyuncu. Te shu shen fen (2013), Buz Adam (2014), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), (2007) Dou fo sin (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Salvitti John Paul | John Paul Salvitti
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 7.1 37
2015 Aksiyon Dublör 5.1 4,666
2014 Aksiyon Dublör 6.5 7,692

Buz Adam
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.8 2,136
2013 Aksiyon Dublör 5.5 3,055
2007 Aksiyon Dublör 6.8 10,657

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Dublör 5.1 21,249

İkiz Vampir Avcıları
2003 Aksiyon Dublör 5.6 4,057

Kahraman
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 158,253

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Çeşitli
6.7 172,839
1996 Aksiyon Oyuncu    
1995 Aksiyon Dublör 4.7 272
1993 Aksiyon Dublör 6.3 438
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 128
1990 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.2 619
1989 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017