Giriş Kayıt
John Salvitti

John Salvitti


Dublör, Oyuncu

John Salvitti, dublör, oyuncu. Te shu shen fen (2013), Buz Adam (2014), (2002) Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), (2007) Dou fo sin (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Salvitti John Paul | John Paul Salvitti
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Dublör 5.1 4,310
2014 Aksiyon Dublör 6.5 6,671

Buz Adam
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.8 2,136
2013 Aksiyon Dublör 5.5 3,055
2007 Aksiyon Dublör 6.8 10,657

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Dublör 5.1 20,894

İkiz Vampir Avcıları
2003 Aksiyon Dublör 5.6 4,057

Kahraman
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 154,706

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Çeşitli
6.7 166,946
1996 Aksiyon Oyuncu    
1995 Aksiyon Dublör 4.7 272
1993 Aksiyon Dublör 6.3 438
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 128
1990 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.2 619
1989 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017