Giriş Kayıt
Bennett Salvay

Bennett Salvay


Müzisyen, Müzisyen

Bennett Salvay, müzisyen, müzisyen. Kabus Gecesi (2001), Friday Night Lights 1 (2006), Full House (1987), Kabus Gecesi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.1 16,225
2015 Animasyon Müzik 8.0 28
2014 Belgesel Müzik 8.0 867
2014 Korku Müzik 4.7 1,751
2014 Komedi Müzik 6.1 1,087
2011 Suç Müzik 5.0 3,470

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Müzik 4.6 2,752
2010 Dram Müzik    
2010 Macera Müzik    
2007 Komedi Müzik    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Müzik
Müzik
7.3 22,088
2006 Komedi Müzik 6.4 501

Friday Night Lights 1
2006 Dram Müzik 8.7 46,053

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Müzik
Müzik
5.6 48,065
2003 Suç Müzik    

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik
Müzik
6.1 92,977
1999 Komedi Müzik
Müzik
5.8 4,398
1999 Komedi Müzik 6.5 890

Erken Baskı
1996 Dram Müzik 7.5 9,741
1995 Suç Müzik 6.5 1,494
1989 Komedi Müzik
Müzik
6.6 19,749
1988 Komedi Müzik 5.8 191
1987 Komedi Müzik
Müzik
6.7 44,093

Muhteşem İkili
1986 Komedi Müzik
Müzik
7.2 6,660
1982 Komedi Müzik 3.9 370

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik 6.2 2,449
1978 Komedi Müzik 7.2 7,208
1976 Komedi Müzik 6.9 4,501
1974 Komedi Müzik 7.5 12,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017