Giriş Kayıt
Bennett Salvay

Bennett Salvay


Müzisyen, Müzisyen

Bennett Salvay, müzisyen, müzisyen. Kabus Gecesi (2001), Friday Night Lights 1 (2006), Full House (1987), Kabus Gecesi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.1 15,662
2015 Animasyon Müzik 8.0 28
2014 Belgesel Müzik 8.0 867
2014 Korku Müzik 4.7 1,751
2014 Komedi Müzik 6.1 1,087
2011 Suç Müzik 5.0 3,470

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Müzik 4.6 2,752
2010 Dram Müzik    
2010 Macera Müzik    
2007 Komedi Müzik    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Müzik
Müzik
7.3 21,453
2006 Komedi Müzik 6.4 501

Friday Night Lights 1
2006 Dram Müzik 8.7 45,059

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Müzik
Müzik
5.6 47,175
2003 Suç Müzik    

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik
Müzik
6.1 91,308
1999 Komedi Müzik
Müzik
5.8 4,398
1999 Komedi Müzik 6.5 890

Erken Baskı
1996 Dram Müzik 7.5 9,591
1995 Suç Müzik 6.5 1,494
1989 Komedi Müzik
Müzik
6.6 19,297
1988 Komedi Müzik 5.8 191
1987 Komedi Müzik
Müzik
6.7 43,270

Muhteşem İkili
1986 Komedi Müzik
Müzik
7.2 6,435
1982 Komedi Müzik 3.9 327

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik 6.2 2,391
1978 Komedi Müzik 7.2 6,961
1976 Komedi Müzik 6.9 4,342
1974 Komedi Müzik 7.5 12,002
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017