Giriş Kayıt
Bennett Salvay

Bennett Salvay


Müzisyen, Müzisyen

Bennett Salvay, müzisyen, müzisyen. Kabus Gecesi (2001), Friday Night Lights 1 (2006), Full House (1987), Kabus Gecesi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.0 18,875
2015 Animasyon Müzik 8.0 28
2014 Belgesel Müzik 8.0 867
2014 Korku Müzik 4.7 1,751
2014 Komedi Müzik 6.1 1,087
2011 Suç Müzik 5.0 3,470

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Müzik 4.6 2,752
2010 Dram Müzik    
2010 Macera Müzik    
2007 Komedi Müzik    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Müzik
Müzik
7.3 22,695
2006 Komedi Müzik 6.4 501

Friday Night Lights 1
2006 Dram Müzik 8.7 48,128

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Müzik
Müzik
5.6 51,599
2003 Suç Müzik 8.2 1,756

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik
Müzik
6.1 98,209
1999 Komedi Müzik
Müzik
5.8 4,398
1999 Komedi Müzik 6.5 890

Erken Baskı
1996 Dram Müzik 7.5 9,741
1995 Suç Müzik 6.5 1,494
1989 Komedi Müzik
Müzik
6.6 20,758
1988 Komedi Müzik 5.8 191
1987 Komedi Müzik
Müzik
6.7 46,169

Muhteşem İkili
1986 Komedi Müzik
Müzik
7.3 7,089
1982 Komedi Müzik 3.9 370

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik 6.2 2,597
1978 Komedi Müzik 7.2 7,714
1976 Komedi Müzik 6.9 4,824
1974 Komedi Müzik 7.5 13,162
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018