Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Maurizio Salvatori

Maurizio Salvatori


Kameraman

Maurizio Salvatori, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Kameraman 6.0 5,161

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Kameraman 6.4 262
2004 Korku Kameraman 5.1 29,141

Benim Güzel Evim
2003 Dram Kameraman    
1998 Korku Kameraman 4.2 4,413

Ateşkes
1997 Dram Kameraman 6.7 1,337

Göl Kenarında Bir Ay
1995 Komedi Kameraman 6.4 1,823

Çocuk Hırsızı
1992 Dram Kameraman 7.5 1,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017