Giriş Kayıt
Julie Salvador

Julie Salvador


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Julie Salvador, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapımcı 5.3 39
2014 Komedi Yapımcı 6.2 364
2013 Komedi Yapımcı 6.2 60
2013 Dram Yapımcı 6.3 193

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Yapımcı 6.4 1,092
2011 Dram Yapımcı 6.4 112

Stalin
2010 Dram Yapımcı 6.5 382

Yabani Otlar
2009 Dram Yapımcı 6.3 3,196

Kalpler
2006 Dram Yapımcı 7.0 3,346

Hayatım Ellerinde
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 814

Comedy of Innocence
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 723
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,331

Misafirler
1993 Komedi Çeşitli 7.0 24,899

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 10,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017