Giriş Kayıt
Victor Salva

Victor Salva (59)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Victor Ronald Salva, 29 Mart 1958 Martinez, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı. Kabus Gecesi (2001), Kabus Gecesi 2 (2003), Harika Çocuk (1995), Dingin Savaşçı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Victor Ronald Salva
Doğum Tarihi: 29 Mart 1958
Doğum Yeri: Martinez, California, ABD
Burcu: Koç
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 59 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.3 3,995
2014 56 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.7 1,751
2012 54 Belgesel Oyuncu    

Gül Konağının Laneti
2011 53 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
4.6 2,752
2008 50 Korku 5.1 577
2006 48 Korku 4.7 245

Dingin Savaşçı
2006 48 Dram Yönetmen 7.3 22,644

Kabus Gecesi 2
2003 45 Korku Yönetmen
Senarist
5.6 49,969

Kabus Gecesi
2001 43 Korku Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.1 95,868

Harika Çocuk
1995 37 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 25,735
1995 37 Suç Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.5 1,494

Palyaço Evi
1989 31 Korku Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.8 3,659
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017