Giriş Kayıt
Frank Salsedo

Frank Salsedo (80)


Oyuncu

Frank Salsedo, 20 Mayıs 1929 doğumlu oyuncu. Göldeki Sihir (1995), (1987) Korku Şovu 2 (1987), (1993) Best of the Best 2 (1993), (1996) North Star (1996) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2009 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1929
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2009
Diğer Bir İsmi: Frank 'Grey Wolf' Salsedo | Frank 'Sotonoma' Salse
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zoraki Kahramanlar
1998 69 Macera Oyuncu 5.8 13,341
1998 69 Aksiyon Oyuncu    
1996 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,486
1996 67 Aksiyon Oyuncu 4.8 839

Göldeki Sihir
1995 66 Macera Oyuncu 5.9 1,626
1995 Tarihi Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,265
1993 64 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,133

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,442

Korku Şovu 2
1987 58 Komedi Oyuncu 6.0 16,364
1985 56 Komedi Oyuncu 5.2 217
1982 53 Western Oyuncu 5.7 122

Uzay Yolu
1979 50 Macera Oyuncu 6.4 66,873
1978 Dram Oyuncu 7.1 28
1976 47 Western Oyuncu    
1975 46 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017