Giriş Kayıt
Hilary Salmon

Hilary Salmon


Yapımcı

Hilary Salmon, yapımcı. Inside Men (2012), What Remains (2013), The Game (2014), Five Days (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.7 50,350
2016 Dram Yapımcı 7.0 380
2016 Suç Yapımcı 7.2 1,263
2015 Suç Yapımcı 7.6 4,398
2014 Dram Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 7.9 1,765
2013 Dram Yapımcı 7.2 317
2013 Dram Yapımcı 7.5 1,870
2012 Suç Yapımcı 7.3 1,990
2011 Dram Yapımcı 8.0 3,309
2009 Dram Yapımcı 7.6 1,189
2009 Komedi Yapımcı    
2009 Suç Yapımcı 7.1 171
2008 Biyografi Yapımcı    
2008 Suç Yapımcı 7.8 1,237
2008 Suç Yapımcı    
2007 Suç Yapımcı 6.9 1,480
2006 Dram Yapımcı    
2005 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 200
2005 Dram Yapımcı    
2003 Dram Yapımcı    
2003 Biyografi Yapımcı    
2001 Komedi Yapımcı    
2001 Kısa Metraj Yapımcı 6.6 176
2000 Dram Yapımcı    
2000 Dram Yapımcı 6.7 597
2000 Yapımcı    
2000 Macera Yapımcı    
1999 Dram Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017