Giriş Kayıt
Jason Salkey

Jason Salkey (55)


Oyuncu

Jason Salkey, 24 Nisan 1962 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. FairyTale: A True Story (1997), (2002) Yeni Bir Ülkede (2002), (2006) Guantanamo Yolu (2006), (1993) Sharpe's Eagle (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1962
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 48 Komedi Oyuncu 6.4 5,719

Göster Gününü
2010 48 Aksiyon Oyuncu 7.7 456,918

Guantanamo Yolu
2006 44 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512

Yeni Bir Ülkede
2002 40 Dram Oyuncu 7.8 37,410

Bir Erkek Hakkında
2002 40 Komedi Oyuncu 7.1 149,259
2000 38 Gerilim Oyuncu 6.3 610
1997 35 Dram Oyuncu    

Beşinci Element
1997 35 Aksiyon Oyuncu 7.7 362,840
1997 35 Dram Oyuncu 6.5 4,692
1997 35 Aksiyon Oyuncu    
1996 34 Aksiyon Oyuncu    
1996 34 Aksiyon Oyuncu    
1996 34 Aksiyon Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu    
1995 33 Komedi Oyuncu 4.5 163
1995 33 Aksiyon Oyuncu    
1995 33 Aksiyon Oyuncu    
1995 33 Aksiyon Oyuncu    
1994 32 Aksiyon Oyuncu    
1994 32 Aksiyon Oyuncu    
1994 32 Aksiyon Oyuncu    
1993 31 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,293
1993 31 Aksiyon Oyuncu    

Rus Evi
1990 28 Dram Oyuncu 6.1 11,601
1990 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 23,608
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017