Giriş Kayıt
Peter Salem

Peter Salem


Müzisyen, Müzisyen

Peter Salem, müzisyen, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 7.0 34

Ebeyi Çağır
2012 Dram Müzik
Müzik
8.4 12,407
2010 Dram Müzik 7.9 307
2005 Dram Müzik 5.5 52
2005 Belgesel Müzik 8.1 1,343
2003 Romantik Müzik    
1999 Dram Müzik    
1996 Komedi Müzik 6.2 678
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017