Giriş Kayıt
Peter Salem

Peter Salem


Müzisyen, Müzisyen

Peter Salem, müzisyen, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 7.0 34

Ebeyi Çağır
2012 Dram Müzik
Müzik
8.4 12,639
2010 Dram Müzik 7.9 307
2005 Dram Müzik 5.5 52
2005 Belgesel Müzik 8.1 1,343
2003 Romantik Müzik    
1999 Dram Müzik    
1996 Komedi Müzik 6.2 678
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017