Giriş Kayıt
José Salcedo

José Salcedo


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

José Salcedo, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: J. Salcedo | Jose Salcedo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 149
1973 Korku Yapım Yöneticisi 6.2 430

Telefon Kulubesi
1972 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.1 1,922
1969 Western Yapım Yöneticisi    
1968 Western Yapım Yöneticisi 5.7 37
1967 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 230
1966 Western Çeşitli    
1966 Western Çeşitli 5.5 20
1963 Macera Çeşitli    
1962 Dram Çeşitli 6.3 66
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017