Giriş Kayıt
Paul Salata

Paul Salata (90)


Oyuncu, Dublör

Paul Thomas Salata, 17 Ekim 1926 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Angels in the Outfield (1951) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Thomas Salata
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1926
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul T. Salata
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 35 Suç Oyuncu 6.5 31

Korkunç Kumpanya
1960 34 Macera Oyuncu 6.1 843
1959 33 Komedi Oyuncu 6.6 464
1959 33 Western Oyuncu 6.8 346

Korsan
1958 32 Macera Oyuncu
Dublör
6.6 1,694
1957 31 Dram Oyuncu 7.1 916
1957 31 Komedi Oyuncu 5.9 462

On Emir
1956 30 Macera Oyuncu 7.9 49,812

Ümitsiz saatler
1955 29 Suç Oyuncu 7.6 6,827

Firavunun Gözdesi
1954 28 Dram Oyuncu 6.6 2,536
1953 27 Komedi Oyuncu 6.6 289

Casuslar Kampı
1953 27 Komedi Oyuncu 8.0 44,297

Yağmur Altında
1952 26 Komedi Oyuncu 8.3 160,078
1951 25 Komedi Oyuncu 7.1 1,599
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017