Giriş Kayıt
Paul Salata

Paul Salata (91)


Oyuncu, Dublör

Paul Thomas Salata, 17 Ekim 1926 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Angels in the Outfield (1951) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Thomas Salata
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1926
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul T. Salata
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 35 Suç Oyuncu 6.5 31

Korkunç Kumpanya
1960 34 Macera Oyuncu 6.1 843
1959 33 Komedi Oyuncu 6.6 464
1959 33 Western Oyuncu 6.7 483

Korsan
1958 32 Macera Oyuncu
Dublör
6.6 1,694
1957 31 Dram Oyuncu 7.1 916
1957 31 Komedi Oyuncu 5.9 462

On Emir
1956 30 Macera Oyuncu 7.9 54,209

Ümitsiz saatler
1955 29 Suç Oyuncu 7.6 6,827

Firavunun Gözdesi
1954 28 Dram Oyuncu 6.6 2,748
1953 27 Komedi Oyuncu 6.6 289

Casuslar Kampı
1953 27 Komedi Oyuncu 8.0 46,202

Yağmur Altında
1952 26 Komedi Oyuncu 8.3 181,087
1951 25 Komedi Oyuncu 7.1 1,774
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018