Giriş Kayıt
Harold Sakata

Harold Sakata (62)


Oyuncu

Toshiyuki Sakata, 01 Temmuz 1920 Holualoa, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Altın Parmak (1964) yapımıyla biliniyor.28 Temmuz 1982 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Toshiyuki Sakata
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1920
Ölüm Tarihi: 28 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Holualoa, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Harold Sakata 'Tosh Togo' | Harold 'Odd Job' Sakat
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Belgesel Oyuncu    
1982 62 Macera Oyuncu 2.6 282
1976 56 Korku Oyuncu 3.4 425
1966 46 Aksiyon Oyuncu 5.7 517

Altın Parmak
1964 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 149,717
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Dizi Altyazıları
Vikings (12,174) Shameless (6,967) Black Mirror (5,767) The Flash (4,129) Star Trek: Discovery (2,311) The Big Bang Theory (1,480) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,104) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,028)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018