Giriş Kayıt
Harold Sakata

Harold Sakata (62)


Oyuncu

Toshiyuki Sakata, 01 Temmuz 1920 Holualoa, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Altın Parmak (1964) yapımıyla biliniyor.29 Temmuz 1982 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Toshiyuki Sakata
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1920
Ölüm Tarihi: 29 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Holualoa, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Harold Sakata 'Tosh Togo' | Harold 'Odd Job' Sakat
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Belgesel Oyuncu    
1982 62 Macera Oyuncu 2.6 282
1976 56 Korku Oyuncu 3.4 425
1966 46 Aksiyon Oyuncu 5.7 517

Altın Parmak
1964 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 145,048
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,335
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017