Giriş Kayıt
Ed Sahely

Ed Sahely


Oyuncu

Ed Sahely, oyuncu. (2001) Glitter (2001), (2002) Sue Thomas: F.B.Eye (2002), (1994) RoboCop (1994), (1996) Electra (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 7.2 1,275
2001 Dram Oyuncu 2.2 19,696
2000 Aksiyon Oyuncu    

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Oyuncu 6.1 16,481
1999 Biyografi Oyuncu    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,084
1996 Aksiyon Oyuncu 3.3 717
1996 Dram Oyuncu 7.8 223
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,156
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017