Giriş Kayıt
Ed Sahely

Ed Sahely


Oyuncu

Ed Sahely, oyuncu. (2001) Glitter (2001), (2002) Sue Thomas: F.B.Eye (2002), (1994) RoboCop (1994), (1996) Electra (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 7.2 1,408
2001 Dram Oyuncu 2.2 19,696
2000 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,997

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Oyuncu 6.1 16,481
1999 Biyografi Oyuncu    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,090
1996 Dram Oyuncu 8.1 288
1996 Aksiyon Oyuncu 3.3 717
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,156
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017