Giriş Kayıt
Yûji Sadai

Yûji Sadai


Yapımcı

Yûji Sadai, yapımcı. Linda Linda Linda (2005), Umut Diyarı (2012), Cehennem (2005), Etrafımızdakiler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.6 48
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı    
2015 Dram Yapımcı 6.8 2,593
2014 Dram Yapımcı 7.1 69

Günahın Dokunuşu
2013 Dram Yapımcı 7.2 7,647

Umut Diyarı
2012 Dram Yapımcı 6.6 759

The Drudgery Train
2012 Dram Yapımcı 6.9 242
2011 Dram Yapımcı 5.5 385
2011 Dram Yapımcı 5.9 63
2011 Komedi Yapımcı 6.3 116
2011 Komedi Yapımcı 6.3 91
2009 Dram Yapımcı 6.7 285

Etrafımızdakiler
2008 Dram Yapımcı 7.7 511
2008 Dram Yapımcı 6.7 32

Plastik Şehir
2008 Gerilim Yapımcı 4.6 325
2008 Dram Yapımcı 7.2 1,177
2008 Komedi Yapımcı 7.1 7,329
2006 Komedi Yapımcı 6.3 168

Cehennem
2005 Dram Yapımcı 6.9 2,144
2005 Komedi Yapımcı 7.6 2,503

Bir Konuşabilse
2003 Dram 7.8 345,855
2003 Komedi Yapımcı 7.1 180

Bilinmeyen Zevkler
2002 Komedi Yapımcı 6.9 1,684
2001 Dram Yapımcı 6.5 99
2001 Dram Yapımcı 6.4 81
1997 Dram Çeşitli 8.0 732
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017