Giriş Kayıt
Oliver Sacks

Oliver Sacks (82)


Oyuncu, Senarist

Oliver Wolf Sacks, 09 Temmuz 1933 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. Uyanışlar (1990) yapımıyla biliniyor.30 Ağustos 2015 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Oliver Wolf Sacks
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1933
Ölüm Tarihi: 30 Ağustos 2015
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Oliver Sacks M.D. | Dr. Oliver Sacks
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 81 Belgesel Oyuncu 8.2 2,460

Müzik Asla Durmaz
2011 78 Dram Senarist 7.6 6,096
2003 Tarihi Oyuncu 7.2 57
2001 68 Belgesel Oyuncu 8.1 505

İlk Görüşte Aşk
1999 66 Dram Oyuncu
Senarist
5.9 11,346

Uyanışlar
1990 57 Biyografi Senarist
Çeşitli
7.8 103,458
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,389) Blade Runner 2049 (3,381) Jigsaw (2,447) Geostorm (2,234) Last Flag Flying (1,670) The Man from Earth: Holocene (1,466) Dunkirk (1,256) It (1,008) The Foreigner (982) Justice League (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,376) Shameless (5,742) Black Mirror (5,608) Star Trek: Discovery (3,248) The Big Bang Theory (3,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,086) Supernatural (3,046) The X Files (2,095) The Gifted (1,878) The Blacklist (1,595)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018