Giriş Kayıt
Katee Sackhoff

Katee Sackhoff (38)


Oyuncu, Yapımcı

Kathryn Ann Sackhoff, 07 Nisan 1980 Portland, Oregon, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Riddick (2013), Göz (2013), Savaş Yıldızı Galactica (2003), Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathryn Ann Sackhoff
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1980
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.69 m
7.9 (18 Oy)
  • Currently 157.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 1,358
2016 36 Komedi Oyuncu 6.3 199
2016 36 Korku Oyuncu 5.1 8,915
2015 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 2,332
2014 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,261

Göz
2013 33 Korku Oyuncu 6.5 100,820
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 139,455

Lanetli Ev 2
2013 33 Dram Oyuncu 5.3 14,358
2013 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 3,041
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,120

Batman: İlk Yıl
2011 31 Animasyon Oyuncu 7.4 18,031
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,851
2009 29 Belgesel Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 539

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 35,987
2007 27 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,044
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,876
2007 27 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,481

Hayalet Sesler 2
2007 27 Dram Oyuncu 5.7 11,410
2007 Komedi Oyuncu 8.2 605,824

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,507
2006 26 Belgesel Oyuncu
   
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 135,414

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.7 42,220

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 49,612
2003 23 Belgesel Oyuncu    

Korku Bayramı 2
2002 22 Komedi Oyuncu 4.1 30,742
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,151
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,562
2001 21 Komedi Oyuncu 7.3 4,971

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,345
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
1998 18 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018