Giriş Kayıt
George A. Sack Jr.

George A. Sack Jr. (75)


Dublör, Oyuncu

George A. Sack Jr., 23 Ocak 1943 Chicago, Illinois, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çaylak (2002), Dracula - Ölü ve mutlu (1995), Operator (2015), Ambush (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1943
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: George E. Sack Jr. | George Sack Jr. | 'Big' Georg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 75 Aksiyon Oyuncu    
2015 72 Aksiyon Dublör 4.4 1,232

Felekten Bir Gece 3
2013 70 Komedi Dublör 5.9 253,618
2009 66 Aksiyon Dublör 3.0 854

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 66 Aksiyon Dublör 6.0 350,492

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör 6.0 7,316

Sıfırlama Görevi
2007 64 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 386

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 63 Aksiyon Dublör 6.0 205,526

Görevimiz Tehlike 3
2006 63 Aksiyon Dublör 6.9 282,847

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 60 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.3 333,759

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 60 Aksiyon Dublör 5.9 217,748

Bela İş Başında
2003 60 Aksiyon Dublör 5.6 42,297

Çaylak
2002 59 Dram Dublör 7.0 28,682

Meksikalı
2001 58 Macera Dublör 6.1 93,635
2001 58 Aksiyon Dublör 7.2 3,980

Frekans
2000 57 Suç Dublör 7.4 90,178

Üç Kral
1999 56 Aksiyon Dublör 7.1 147,909

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 55 Korku Dublör 4.6 60,459

Son Umut
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Atlara Fısıldayan Adam
1998 55 Dram Oyuncu 6.6 35,220

Derin Darbe
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 144,905

Çılgın Kardeşler
1998 55 Komedi Dublör 3.9 2,288
1998 55 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741
1997 54 Aksiyon Dublör 4.6 900

Gün Batımından Şafağa
1996 53 Aksiyon Dublör 7.3 244,711
1996 53 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 53 Suç Dublör 6.2 2,923

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 52 Komedi Dublör 5.8 33,609

Gizli Gerçek
1995 52 Suç Dublör 6.4 21,267
1995 52 Aksiyon Dublör 5.3 26,961
1994 51 Komedi Dublör 6.3 37,852

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 51 Fantastik Dublör 6.4 43,015
1991 48 Fantastik Dublör 3.8 2,318

48 Saat Daha
1990 47 Aksiyon Dublör 5.8 32,593
1990 47 Aksiyon Dublör 5.9 22,049
1989 46 Komedi Dublör 6.0 11,648
1988 45 Aksiyon Dublör 5.5 1,630
1987 44 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Kobra
1986 43 Aksiyon Dublör 5.7 56,794

Yaşamak Ve Ölmek
1985 42 Aksiyon Dublör 7.3 24,125

Elm Sokağında Kabus
1984 41 Korku Dublör 7.5 171,539
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018