Giriş Kayıt
George A. Sack Jr.

George A. Sack Jr. (74)


Dublör, Oyuncu

George A. Sack Jr., 23 Ocak 1943 Chicago, Illinois, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çaylak (2002), Dracula - Ölü ve mutlu (1995), Operator (2015), Ambush (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1943
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: George E. Sack Jr. | George Sack Jr. | 'Big' Georg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Aksiyon Dublör 4.4 1,232

Felekten Bir Gece 3
2013 70 Komedi Dublör 5.9 239,222
2009 66 Aksiyon Dublör 3.0 854

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 66 Aksiyon Dublör 6.0 335,673

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör    

Sıfırlama Görevi
2007 64 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 386

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 63 Aksiyon Dublör 6.0 193,348

Görevimiz Tehlike 3
2006 63 Aksiyon Dublör 6.9 270,347

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 60 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 319,953

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 60 Aksiyon Dublör 5.9 205,658

Bela İş Başında
2003 60 Aksiyon Dublör 5.6 40,432

Çaylak
2002 59 Dram Dublör 7.0 27,513

Meksikalı
2001 58 Macera Dublör 6.1 90,540
2001 58 Aksiyon Dublör 7.2 3,980

Frekans
2000 57 Suç Dublör 7.4 86,097

Üç Kral
1999 56 Aksiyon Dublör 7.1 142,830

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 55 Korku Dublör 4.6 57,789

Son Umut
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Atlara Fısıldayan Adam
1998 55 Dram Oyuncu 6.6 33,694

Derin Darbe
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 140,111

Çılgın Kardeşler
1998 55 Komedi Dublör 3.9 2,288
1998 55 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör    
1997 54 Aksiyon Dublör 4.6 900

Gün Batımından Şafağa
1996 53 Aksiyon Dublör 7.3 231,731
1996 53 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 53 Suç Dublör 6.2 2,923

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 52 Komedi Dublör 5.8 31,918

Gizli Gerçek
1995 52 Suç Dublör 6.4 20,410
1995 52 Aksiyon Dublör 5.2 25,828
1994 51 Komedi Dublör 6.3 35,869

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 51 Fantastik Dublör 6.4 40,411
1991 48 Fantastik Dublör 3.8 2,318

48 Saat Daha
1990 47 Aksiyon Dublör 5.8 30,877
1990 47 Aksiyon Dublör 5.8 20,445
1989 46 Komedi Dublör 6.0 11,078
1988 45 Aksiyon Dublör 5.5 1,630
1987 44 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Kobra
1986 43 Aksiyon Dublör 5.7 53,301

Yaşamak Ve Ölmek
1985 42 Aksiyon Dublör 7.3 22,472

Elm Sokağında Kabus
1984 41 Korku Dublör 7.5 159,955
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017