Giriş Kayıt
George A. Sack Jr.

George A. Sack Jr. (74)


Dublör, Oyuncu

George A. Sack Jr., 23 Ocak 1943 Chicago, Illinois, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çaylak (2002), Dracula - Ölü ve mutlu (1995), Operator (2015), Ambush (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1943
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: George E. Sack Jr. | George Sack Jr. | 'Big' Georg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Aksiyon Dublör 4.4 1,232

Felekten Bir Gece 3
2013 70 Komedi Dublör 5.9 240,785
2009 66 Aksiyon Dublör 3.0 854

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 66 Aksiyon Dublör 6.0 338,070

Kara Şimşek
2008 Gizem Dublör    

Sıfırlama Görevi
2007 64 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 386

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 63 Aksiyon Dublör 6.0 195,026

Görevimiz Tehlike 3
2006 63 Aksiyon Dublör 6.9 271,770

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 60 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.3 321,611

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 60 Aksiyon Dublör 5.9 207,342

Bela İş Başında
2003 60 Aksiyon Dublör 5.6 40,432

Çaylak
2002 59 Dram Dublör 7.0 27,722

Meksikalı
2001 58 Macera Dublör 6.1 90,861
2001 58 Aksiyon Dublör 7.2 3,980

Frekans
2000 57 Suç Dublör 7.4 86,561

Üç Kral
1999 56 Aksiyon Dublör 7.1 143,433

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 55 Korku Dublör 4.6 58,051

Son Umut
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Atlara Fısıldayan Adam
1998 55 Dram Oyuncu 6.6 33,824

Derin Darbe
1998 55 Aksiyon Dublör 6.1 140,559

Çılgın Kardeşler
1998 55 Komedi Dublör 3.9 2,288
1998 55 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör    
1997 54 Aksiyon Dublör 4.6 900

Gün Batımından Şafağa
1996 53 Aksiyon Dublör 7.3 233,080
1996 53 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 53 Suç Dublör 6.2 2,923

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 52 Komedi Dublör 5.8 32,108

Gizli Gerçek
1995 52 Suç Dublör 6.4 20,620
1995 52 Aksiyon Dublör 5.3 25,967
1994 51 Komedi Dublör 6.3 36,060

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 51 Fantastik Dublör 6.4 40,653
1991 48 Fantastik Dublör 3.8 2,318

48 Saat Daha
1990 47 Aksiyon Dublör 5.8 30,877
1990 47 Aksiyon Dublör 5.8 20,445
1989 46 Komedi Dublör 6.0 11,115
1988 45 Aksiyon Dublör 5.5 1,630
1987 44 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Kobra
1986 43 Aksiyon Dublör 5.7 53,675

Yaşamak Ve Ölmek
1985 42 Aksiyon Dublör 7.3 22,650

Elm Sokağında Kabus
1984 41 Korku Dublör 7.5 161,109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017