Giriş Kayıt
Joseph T. Sabella

Joseph T. Sabella


Sesler, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Joseph T. Sabella, sesler, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Pinocchio's Revenge (1996), Leprikon 4: Uzayda (1996), (1999) Soprano Ailesi (1999), (1998) Tutku Ağı (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Saballa | Joey Sabella | Joe Sabella | Joseph
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Sesler 8.0 19
2012 Komedi Sesler 7.3 58,048

Katil Joe
2011 Suç Sesler 6.7 64,414
2009 Aile Sesler 5.1 770
2009 Aksiyon Sesler    

Gizli Gerçekler
2008 Suç Sesler 7.2 32,304

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Sesler 5.3 1,885
2008 Dram Sesler 6.5 724

İşte Spartalılar
2008 Komedi Sesler 2.7 94,022

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sesler 6.2 38,063
2007 Komedi Sesler 5.2 428
2007 Biyografi Sesler    

Yabani
2007 Aksiyon Sesler 4.7 11,226

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Sesler 8.3 8,964

Aşkın Şekli
2003 Komedi Sesler 6.8 9,729
2002 Korku Sesler 5.1 8,563

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 47,384

Babalar Takımı
2001 Komedi Sesler 5.7 1,813

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sesler 5.2 4,785

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 75,721
2000 Dram Sesler    

Hüküm
2000 Korku Sesler 5.3 1,104

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sesler 7.7 70,558
2000 Biyografi Sesler 7.0 23,384

Kopyacılar
2000 Dram Sesler    
2000 Suç Sesler 6.5 19,380
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 223,781

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1999 Komedi Sesler 2.9 1,460

Tutku Ağı
1998 Suç Sesler 7.3 129,777
1998 Aksiyon Sesler 6.7 5,660
1998 Animasyon Sesler 6.8 8,961

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Sesler 6.4 7,066
1998 Aksiyon Sesler 3.2 250
1998 Dram Sesler 6.5 946
1998 Komedi Sesler 4.6 192
1998 Gerilim Sesler 5.3 2,541
1997 Biyografi Sesler    

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Sesler    

Aşağılanan Kadın 2
1997 Gerilim Sesler 3.0 298
1997 Animasyon Sesler 7.8 4,601
1997 Aksiyon Sesler 4.2 305
1996 Aksiyon Sesler 3.1 700

Leprikon 4: Uzayda
1996 Komedi Sesler 3.5 4,974
1996 Fantastik Sesler 4.0 1,640
1996 Gerilim Sesler 6.2 93
1995 Komedi Sesler 7.0 7,816
1995 Komedi Sesler 4.7 203

Robot
1995 Aksiyon Sesler 5.5 859
1995 Korku Sesler 4.0 5,371
1995 Aksiyon Sesler 4.0 2,463

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Sesler 4.4 2,291

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sesler 7.6 147,483
1994 Animasyon Sesler 6.4 18,896
1994 Suç Sesler 6.6 2,635
1994 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
3.5 162

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064
1994 Biyografi Sesler 6.5 4,054
1993 Dram Sesler 5.8 5,620
1992 Biyografi Sesler 6.6 18,203

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 160,225
1992 Dram Sesler 7.0 6,024

şimşek Yürek
1992 Suç Sesler 6.8 11,988

Kanca
1991 Macera Sesler 6.7 200,778
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Sesler 5.0 28,895

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 5.9 12,675
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423
1990 Animasyon Sesler 7.5 26,163

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Sesler 5.8 36,249
1990 Korku Sesler 6.9 33,788

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sesler 7.4 326,572
1990 Dram Sesler 5.9 1,005

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Sesler 7.6 193,913

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Sesler 6.8 41,138

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 143,440

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sesler 7.8 388,490

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Sesler 6.5 156,349

Pembe Cadillac
1989 Aksiyon Sesler 5.3 9,194

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 70,201
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018