Giriş Kayıt
Joseph T. Sabella

Joseph T. Sabella


Sesler, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Joseph T. Sabella, sesler, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Pinocchio's Revenge (1996), (1999) Soprano Ailesi (1999), (1998) Tutku Ağı (1998), (2001) Kesişen Yollar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Saballa | Joey Sabella | Joe Sabella | Joseph
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Sesler 8.0 19
2012 Komedi Sesler 7.3 54,979

Katil Joe
2011 Suç Sesler 6.7 62,221
2009 Aile Sesler 5.1 770
2009 Aksiyon Sesler    

Gizli Gerçekler
2008 Suç Sesler 7.2 31,854

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Sesler 5.3 1,846
2008 Dram Sesler 6.5 724

İşte Spartalılar
2008 Komedi Sesler 2.7 91,607

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sesler 6.2 36,896
2007 Komedi Sesler 5.2 428
2007 Biyografi Sesler    

Yabani
2007 Aksiyon Sesler 4.7 11,226

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Sesler 8.3 8,964

Aşkın Şekli
2003 Komedi Sesler 6.8 9,729
2002 Korku Sesler 5.1 8,563

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,839

Babalar Takımı
2001 Komedi Sesler 5.7 1,813

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sesler 5.2 4,785

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 73,752
2000 Dram Sesler    

Hüküm
2000 Korku Sesler    

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sesler 7.7 68,899
2000 Biyografi Sesler 7.0 23,384

Kopyacılar
2000 Dram Sesler    
2000 Suç Sesler 6.5 18,911

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 208,573

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1999 Komedi Sesler 2.9 1,460

Tutku Ağı
1998 Suç Sesler 7.4 126,474
1998 Aksiyon Sesler 6.7 5,660
1998 Animasyon Sesler 6.8 8,961

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Sesler 6.4 7,066
1998 Dram Sesler 6.5 946
1998 Komedi Sesler 4.6 192
1998 Gerilim Sesler 5.3 2,541
1997 Biyografi Sesler    

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Sesler    

Aşağılanan Kadın 2
1997 Gerilim Sesler 3.0 298
1997 Animasyon Sesler    
1996 Aksiyon Sesler 3.1 700

Leprikon 4: Uzayda
1996 Komedi Sesler    
1996 Fantastik Sesler 4.0 1,640
1996 Gerilim Sesler 6.2 93
1995 Komedi Sesler 7.1 7,124

Robot
1995 Aksiyon Sesler 5.5 859
1995 Korku Sesler 4.0 5,371
1995 Aksiyon Sesler 4.0 2,463

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Sesler 4.4 2,291

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sesler 7.6 142,616
1994 Animasyon Sesler 6.4 18,520
1994 Suç Sesler 6.6 2,635
1994 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
3.5 162

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064
1994 Biyografi Sesler 6.5 3,867
1993 Dram Sesler 5.8 5,620
1992 Biyografi Sesler 6.6 17,641

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 152,089
1992 Dram Sesler 7.0 5,761

şimşek Yürek
1992 Suç Sesler 6.8 11,650

Kanca
1991 Macera Sesler 6.7 192,385
1991 Komedi Sesler 5.5 4,183

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Sesler 5.0 26,222

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 5.9 11,844
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423
1990 Animasyon Sesler 7.5 24,571

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Sesler 5.7 33,427
1990 Korku Sesler 6.9 32,298

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sesler 7.4 307,697
1990 Dram Sesler 5.9 1,005

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Sesler 7.6 183,330

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Sesler 6.8 38,999

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 137,819

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sesler 7.8 367,153

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Sesler 6.5 149,331

Pembe Cadillac
1989 Aksiyon Sesler 5.3 8,872

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.5 65,768
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017