Giriş Kayıt
Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma


Oyuncu

Jaakko Saariluoma, Finlandiya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Finlandiya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 5.4 14
2014 Aile Oyuncu 5.8 64

Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 571
2004 Komedi Oyuncu 5.2 822
1993 Dram Oyuncu 4.9 320
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018