Giriş Kayıt
Charles Regnier

Charles Regnier (87)


Oyuncu

Charles Regnier, 22 Temmuz 1914 Fribourg, İsviçre doğumlu oyuncu. Sahte Casus (1962), Anjelik Serseriler Prensesi (1964), (1963) Haydut Şansı (1963), (1958) A Time to Love and a Time to Die (1958) gibi yapımlarla biliniyor.13 Eylül 2001 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1914
Ölüm Tarihi: 13 Eylül 2001
Doğum Yeri: Fribourg, İsviçre
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıkış Yok (II)
2000 86 Dram Oyuncu 7.2 666
1986 72 Biyografi Oyuncu 7.0 819
1977 63 Dram Oyuncu 6.7 3,791

Bozkır Kurdu
1974 60 Dram Oyuncu 6.3 764
1969 55 Animasyon Oyuncu 6.9 150

Anjelik Saray Yosması
1965 51 Macera Oyuncu 6.9 1,056
1965 51 Suç Oyuncu 6.7 1,183
1965 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 41

Anjelik Serseriler Prensesi
1964 50 Macera Oyuncu 6.9 1,869

Haydut Şansı
1963 49 Komedi Oyuncu 7.9 4,034
1963 49 Dram Oyuncu 6.5 29
1963 49 Suç Oyuncu 5.8 457
1963 49 Aile Oyuncu 6.6 426
1963 49 Gerilim Oyuncu 4.9 139

Sahte Casus
1962 48 Dram Oyuncu 7.7 1,728

Gizli hakikatler
1962 48 Biyografi Oyuncu 7.3 1,808
1962 48 Komedi Oyuncu 7.2 81
1959 45 Dram Oyuncu 7.0 1,074
1958 44 Dram Oyuncu 7.8 2,029
1956 42 Komedi Oyuncu    
1954 40 Biyografi Oyuncu 6.7 191
1951 37 Dram Oyuncu 7.4 1,739
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017