Giriş Kayıt
Seung-beom Ryu

Seung-beom Ryu (37)


Oyuncu

Seung-beom Ryu, 09 Ağustos 1980 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Berlin Dosyası (2013), Merhamet Yok (2010), Arahan (2004), Ağlayan Yumruk (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

2016 36 Dram Oyuncu 7.3 795
2015 35 Gerilim Oyuncu 5.2 60

Yeni Dünya
2013 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 12,018

Berlin Dosyası
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,956

Suspect X
2012 32 Dram Oyuncu 6.9 674

Kıyamet Kitabı
2012 32 Komedi Oyuncu    
2012 32 Suç Oyuncu 6.1 200
2011 31 Komedi Oyuncu 6.5 150
2010 30 Komedi Oyuncu 5.9 89
2010 30 Suç Oyuncu 6.7 1,221
2010 30 Dram Oyuncu 6.9 323

Merhamet Yok
2010 30 Suç Oyuncu 7.4 3,021

Uşak
2010 30 Oyuncu    
2008 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 252
2008 28 Komedi Oyuncu 5.9 60
2007 Komedi Oyuncu    

Aachi Ve Ssipak
2006 26 Animasyon Oyuncu 6.9 1,321
2006 26 Dram Oyuncu 7.2 275

Kanlı Kravat
2006 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 528

Güzel ve Çirkin
2005 25 Komedi Oyuncu 6.8 574

Ağlayan Yumruk
2005 25 Dram Oyuncu 7.4 2,383

Arahan
2004 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,191

Haklı İntikam
2002 22 Suç Oyuncu 7.7 50,744
2002 22 Komedi Oyuncu 6.9 360
2002 22 Komedi Oyuncu 7.0 86
2002 22 Dram Oyuncu 6.3 558
2001 Oyuncu    

Silahlar ve Müzakereleri
2001 21 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,576
2001 21 Dram Oyuncu 7.2 164
2000 20 Suç Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017