Giriş Kayıt
Denece Ryland

Denece Ryland


Oyuncu

Denece Ryland, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Denise Ryland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Mesaj
2012 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.8 37,646

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu 8.1 171,117

Kadınlar
2008 Komedi Oyuncu 4.9 17,012

Hayat Dersi
2007 Dram Oyuncu 6.7 4,394

Köstebek
2006 Suç Oyuncu 8.5 918,353
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,072
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017