Giriş Kayıt
Jan Rydqvist

Jan Rydqvist


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jan Rydqvist, kameraman, görüntü yönetmeni. Buzuldan Gelen Adam (1998), Nils Karlsson Pyssling (1990), (1993) Kådisbellan (1993), (1993) (Sökarna) (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janne Rydquist | Janne Rydqvist
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Kameraman 5.8 348
2005 Suç Kameraman    
2002 Dram Kameraman    
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 5.2 1,102

Buzuldan Gelen Adam
1998 Aksiyon Kameraman 5.9 3,587
1995 Aksiyon Kameraman 5.9 764
1993 Aksiyon Kameraman 4.5 1,740
1993 Dram Kameraman 6.5 1,590
1992 Gerilim Kameraman 4.9 560
1990 Aile Kameraman 5.7 751
1990 Kameraman 2.1 8
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017