Giriş Kayıt
Livia Ruzic

Livia Ruzic


Sesler

Livia Ruzic, sesler. İntikam Gecesi (2011), Ölüm Fırtınası (2007), 67 Model Tanrıça (2000), Head On (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Livia Rusic
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.1 30
2016 Belgesel Sesler 6.9 66

Saklı Nehir
2015 Dram Sesler 7.7 104
2013 Dram Sesler    
2012 Belgesel Sesler 8.5 22

İntikam Gecesi
2011 Suç Sesler 5.6 6,281
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 47
2010 Komedi Sesler 6.1 1,611
2009 Dram Sesler 7.1 2,028
2009 Belgesel Sesler 8.0 7
2008 Korku Sesler 5.4 3,840
2008 Dram Sesler 6.2 5,276

Aşk Tarifi
2007 Komedi Sesler 6.3 62,799

Ölüm Fırtınası
2007 Korku Sesler 5.9 5,332

Vahiyler
2006 Gizem Sesler 5.4 1,192

Figüran
2005 Komedi Sesler 4.8 304
2004 Dram Sesler 6.4 427
2003 Dram Sesler 6.7 5,622

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Sesler 7.1 24,145
2002 Dram Sesler 6.7 620
2001 Dram Sesler 6.4 9,517

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Sesler 8.2 689,642

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sesler 6.9 32,310

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Sesler 7.6 238,348
2000 Komedi Sesler 7.2 12,645

67 Model Tanrıça
2000 Komedi Sesler 7.0 1,601

Haykiris
2000 Komedi Sesler 4.2 2,779

Ben Şahsen Bizzat Kendim
1999 Komedi Sesler 6.5 2,376

Aşkın Sırları
1999 Dram Sesler 6.8 12,682
1999 Komedi Sesler 5.8 731
1998 Dram Sesler 6.5 3,206

Cennet Yanıyor
1997 Aksiyon Sesler 5.8 1,608

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sesler 6.8 181,761
1996 Biyografi Sesler 7.7 45,792
1996 Komedi Sesler 6.6 474
1996 Komedi Sesler 6.4 1,737
1996 Komedi Sesler 7.1 236

Evlilik Rüyası
1994 Komedi Sesler 7.2 29,946

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Sesler 6.2 20,099
1994 Komedi Sesler 6.2 341
1994 Komedi Sesler 5.4 5,291
1993 Komedi Sesler 6.9 17,520

Korkusuz
1993 Dram Sesler 7.1 18,582

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sesler 7.2 16,585
1992 Macera Sesler 7.2 2,690
1992 Korku Sesler 5.7 1,606

Rus Evi
1990 Dram Sesler 6.1 12,363

Yeşil Kart
1990 Komedi Sesler 6.2 18,756
1990 Dram Sesler 6.0 39
1989 Dram Sesler 6.0 66

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sesler 6.9 7,265
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017