Giriş Kayıt
Jeff Russo

Jeff Russo (48)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Jeff Russo, 31 Ağustos 1969 doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Fargo (2014), Lucifer (2015), Legion (2017), The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1969
Diğer Bir İsmi: Low Stars | Tonic
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik
Müzik
8.7 8,257
2018 Dram Müzik 8.3 3,843
2018 Biyografi Müzik    
2017 48 Dram Müzik 6.2 20
2017 Komedi Müzik 6.4 3,035

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.4 44,052
2017 48 Dram Müzik 6.4 102
2017 Suç Müzik 7.7 3,532
2017 Dram Müzik 6.8 2,962
2017 Aksiyon Müzik 8.4 55,244
2017 48 Belgesel Müzik    
2016 Dram Müzik 7.2 4,977
2016 Komedi Müzik 6.8 8,353
2016 Gizem Müzik 6.7 3,529
2016 Suç Müzik
Müzik
8.7 50,350
2016 Suç Müzik 6.9 7,639
2015 Suç Müzik 8.2 100,803
2015 46 Komedi Müzik 5.6 596

Firavun Tut
2015 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 4,405
2015 Suç Müzik 7.4 7,182
2015 Dram Müzik
Müzik
7.2 9,999
2015 Suç Müzik
Müzik
7.2 1,976
2015 Suç Müzik 5.4 8,957
2014 45 Dram Müzik 4.7 548
2014 Dram Müzik 7.8 6,840
2014 Dram Müzik 6.6 21,714
2014 Suç Müzik
Müzik
9.0 234,364
2014 Suç Müzik 8.2 24,154
2013 44 Gerilim Müzik 4.7 333

Çocuklarım İçin
2013 44 Aksiyon Müzik 5.6 1,697
2013 44 Dram Müzik 5.1 218
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,800

Cherry'nin Hikayesi
2012 43 Dram Müzik 4.8 8,744
2011 Dram Müzik 7.0 6,483
2010 Müzik
Müzik
6.2 609
2010 41 Komedi Müzik 5.9 3,467
2009 Komedi Müzik 8.2 127,190
2009 Komedi Müzik 8.0 4,555

Kalbimdeki Sesler
2007 38 Biyografi Müzik 7.4 4,998
2007 Komedi Müzik    

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Müzik 5.7 7,422
2004 35 Komedi Müzik    
2004 35 Gerilim Oyuncu 4.8 155
2001 Suç Müzik 7.0 8,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018