Giriş Kayıt
Jeff Russo

Jeff Russo (48)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Jeff Russo, 31 Ağustos 1969 doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Fargo (2014), Lucifer (2015), The Night Of (2016), Legion (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1969
Diğer Bir İsmi: Low Stars | Tonic
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Biyografi Müzik 7.5 630
2017 Komedi Müzik 6.4 2,005

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.4 30,303
2017 48 Dram Müzik 8.5 73
2017 Suç Müzik 7.7 2,918
2017 Dram Müzik 6.8 2,817
2017 Aksiyon Müzik 8.5 50,522
2017 48 Belgesel Müzik    
2017 48 Biyografi Müzik    
2016 Dram Müzik 7.2 4,266
2016 Komedi Müzik 6.9 7,671
2016 Gizem Müzik 6.8 3,439
2016 Suç Müzik
Müzik
8.7 50,350
2016 Suç Müzik 6.9 7,428
2015 Suç Müzik 8.3 92,530
2015 46 Komedi Müzik 5.6 596

Firavun Tut
2015 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 4,405
2015 Suç Müzik 7.4 6,990
2015 Dram Müzik
Müzik
7.2 9,615
2015 Suç Müzik
Müzik
7.2 1,976
2015 Suç Müzik 5.4 8,827
2014 45 Dram Müzik 4.7 548
2014 Dram Müzik 7.8 6,736
2014 Dram Müzik 6.6 21,521
2014 Suç Müzik
Müzik
9.0 224,384
2014 Suç Müzik 8.2 23,216
2013 44 Gerilim Müzik 4.7 333

Çocuklarım İçin
2013 44 Aksiyon Müzik 5.6 1,697
2013 44 Dram Müzik 5.1 218
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,800

Cherry'nin Hikayesi
2012 43 Dram Müzik 4.8 8,654
2011 Dram Müzik 7.0 6,483
2010 Müzik
Müzik
6.2 609
2010 41 Komedi Müzik 5.9 3,467
2009 Komedi Müzik 8.2 125,940
2009 Komedi Müzik 8.0 4,555

Kalbimdeki Sesler
2007 38 Biyografi Müzik 7.4 4,998
2007 Komedi Müzik    

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Müzik 5.7 7,314
2004 35 Komedi Müzik    
2004 35 Gerilim Oyuncu 4.8 155
2001 Suç Müzik 7.0 8,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017