Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kimberly Russell

Kimberly Russell (52)


Oyuncu

Kimberly Russell, 29 Aralık 1964 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Ghost Dad (1990), (1997) Oyun (1997), (2009) Acı Bir Hayat Öyküsü (2009), (1986) Head of the Class (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1964
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delicious'un Yeteneği
2010 46 Dram Çeşitli 5.8 1,589

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 45 Dram Oyuncu 7.3 89,476

Prenses Ve Kurbağa
2009 45 Animasyon Oyuncu 7.1 92,468

Oyun
1997 33 Dram Oyuncu 7.8 271,033
1990 26 Komedi Oyuncu 4.3 6,309
1986 Komedi Oyuncu 6.6 1,428
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017