Giriş Kayıt
Morris Ruskin

Morris Ruskin


Yapımcı

Morris Ruskin, yapımcı. Weirdsville (2007), Karanlık Köşeler (2006), Akrebin İğnesi (2001), Amerikalılar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.0 5
2015 Komedi Yapımcı 5.9 481

Elveda Aptallar
2013 Komedi Yapımcı 5.5 284

Dokuzuncu Bulut
2012 Dram    
2012 Dram Yapımcı    
2012 Animasyon Yapımcı 7.0 112

Kayboluş
2011 Gizem Yapımcı 4.2 119
2010 Dram Yapımcı 5.8 385

Wushu Savaşçısı
2010 Aksiyon Yapımcı 4.3 376
2009 Komedi Yapımcı 6.2 2,889
2008 Suç Yapımcı 5.8 917
2008 Komedi Yapımcı 6.0 1,399
2007 Komedi Yapımcı 5.2 252
2007 Korku Yapımcı 2.7 169

Beşinci Hasta
2007 Dram Yapımcı 5.3 291

Gölge Kuklalar
2007 Korku Yapımcı 4.9 2,046
2007 Korku Yapımcı 6.1 18,459
2007 Komedi Yapımcı 6.5 3,801
2006 Korku Yapımcı 2.4 254
2006 Komedi Yapımcı 6.1 1,901
2006 Komedi Yapımcı 1.9 363

Karanlık Köşeler
2006 Korku Yapımcı 5.1 2,241
2005 Korku Yapımcı 3.2 523

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Yapımcı 6.7 2,285

Çiyan!
2004 Aksiyon Yapımcı 3.1 290
2004 Korku Yapımcı 2.4 443

Çağrıyı İzle
2002 Gerilim Yapımcı 4.4 329
2001 Dram Yapımcı 6.7 3,681
2001 Gerilim Yapımcı 4.2 763

Akrebin İğnesi
2001 Korku Yapımcı 1.9 528
2000 Macera Yapımcı 3.1 416
2000 Dram Yapımcı 6.6 180
1998 Komedi Yapımcı 3.0 1,160

Amerikalılar
1992 Dram Yapımcı 7.8 78,822
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017