Giriş Kayıt
Shade Rupe

Shade Rupe (48)


Oyuncu, Kameraman

Shade Rupe, 23 Ağustos 1968 Fullerton, California, ABD doğumlu oyuncu, kameraman. Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Fullerton, California, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 80,966
2016 48 Dram Oyuncu 7.1 204

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 46 Komedi Oyuncu 7.8 437,300
2014 Suç Oyuncu 7.9 153,533
2014 46 Dram Oyuncu 8.0 22,308

Öteki Kadın
2014 46 Komedi Oyuncu 6.0 110,337

Aşk Başkadır
2014 46 Dram Oyuncu 6.7 9,739

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 138,528

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 45 Macera Oyuncu 7.3 248,871

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 123,034

Ben Divine
2013 45 Belgesel Çeşitli 7.7 1,667
2013 Suç Oyuncu 7.5 76,106
2012 44 Fantastik Yapımcı 6.6 73
2012 44 Kısa Metraj 5.7 193
2008 40 Korku 3.0 948

Örümcek Adam 3
2007 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 404,259
2004 Belgesel Oyuncu 8.8 847
1992 24 Suç Sesler 6.8 2,466

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 24 Korku Kameraman 7.2 59,895
1985 17 Komedi Oyuncu 4.2 26
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017