Giriş Kayıt
Shade Rupe

Shade Rupe (48)


Oyuncu, Kameraman

Shade Rupe, 23 Ağustos 1968 Fullerton, California, ABD doğumlu oyuncu, kameraman. Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Fullerton, California, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 75,951
2016 48 Dram Oyuncu 7.0 76

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 46 Komedi Oyuncu 7.8 433,666
2014 Suç Oyuncu 7.9 151,818
2014 46 Dram Oyuncu 8.0 22,308

Öteki Kadın
2014 46 Komedi Oyuncu 6.0 109,668

Aşk Başkadır
2014 46 Dram Oyuncu 6.7 9,739

Çılgın Haber Ekibi
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 137,804

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 45 Macera Oyuncu 7.3 247,721

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 121,626

Ben Divine
2013 45 Belgesel Çeşitli 7.7 1,667
2013 Suç Oyuncu 7.5 75,886
2012 44 Fantastik Yapımcı 6.6 73
2012 44 Kısa Metraj 5.7 193
2008 40 Korku 3.0 948

Örümcek Adam 3
2007 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 402,180
2004 Belgesel Oyuncu 8.8 847
1992 24 Suç Sesler 6.8 2,466

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 24 Korku Kameraman 7.2 59,272
1985 17 Komedi Oyuncu 4.2 26
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017