Giriş Kayıt
Mariano Ruiz Capillas

Mariano Ruiz Capillas


Kameraman

Mariano Ruiz Capillas, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mariano Ruiz Capilla | Mariano G. Ruiz Capillas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Aksiyon Kameraman 5.6 41
1962 Kameraman 6.5 45
1961 Macera Kameraman 5.9 1,872
1960 Aksiyon Kameraman 6.4 34
1960 Macera Kameraman 5.2 32
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017