Giriş Kayıt
Mariano Ruiz Capillas

Mariano Ruiz Capillas


Kameraman

Mariano Ruiz Capillas, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mariano Ruiz Capilla | Mariano G. Ruiz Capillas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Aksiyon Kameraman 5.6 41
1962 Kameraman 6.5 45
1961 Macera Kameraman 5.9 1,872
1960 Aksiyon Kameraman 6.4 34
1960 Macera Kameraman 5.2 32
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017