Giriş Kayıt
Mariano Ruiz Capillas

Mariano Ruiz Capillas


Kameraman

Mariano Ruiz Capillas, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mariano Ruiz Capilla | Mariano G. Ruiz Capillas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Aksiyon Kameraman 5.6 41
1962 Kameraman 6.5 45
1961 Macera Kameraman 5.9 1,872
1960 Aksiyon Kameraman 6.4 34
1960 Macera Kameraman 5.2 32
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018