Giriş Kayıt
Mariano Ruiz Capillas

Mariano Ruiz Capillas


Kameraman

Mariano Ruiz Capillas, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Mariano Ruiz Capilla | Mariano G. Ruiz Capillas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Aksiyon Kameraman 5.6 41
1962 Kameraman 6.5 45
1961 Macera Kameraman 5.9 1,872
1960 Aksiyon Kameraman 6.4 34
1960 Macera Kameraman 5.2 32
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017