Giriş Kayıt
Nat Rudich

Nat Rudich (56)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nat Rudich, 13 Mayıs 1919 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. Tehlikeli Yol (1965), Hurry Sundown (1967), The Cardinal (1963), (1959) Bir Cinayetin Anatomisi (1959) gibi yapımlarla biliniyor.26 Aralık 1975 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1919
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 1975
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 52 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 325
1967 48 Dram Çeşitli 5.6 768

Tehlikeli Yol
1965 46 Dram Çeşitli 7.4 6,636
1963 44 Dram Çeşitli 6.8 1,814

Bir Cinayetin Anatomisi
1959 40 Suç Çeşitli 8.1 49,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017