Giriş Kayıt
Marco Rubeo

Marco Rubeo


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Marco Rubeo, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu, yapım tasarımcısı. (2006) Ayrılık (2006), (2015) Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015), (1994) Beverly Hills Cop III (1994), (1994) Müşteri (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Bölümü    

Kara Panter
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 350,782

Gecenin Kanunu
2016 Suç Sanat Bölümü 6.4 42,759

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 49,661

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 146,870

Nefret Sekizlisi
2015 Suç Sanat Bölümü 7.8 396,526

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 65,311

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 59,114
2014 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 28,884

Uyumsuz
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 384,495

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 159,026

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.3 148,853
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 629,120

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 364,200

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 339,239

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Tasarımcısı 5.9 61,909

Ayrılık
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 112,105

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 94,927

Gün Batarken
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 41,143

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 178,579
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 90,008

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 37,868

Halka
2002 Korku Sanat Bölümü 7.1 285,831

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 177,269

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 228,262

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 195,946

Evrim
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 109,704

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 251,300

Görev Mars
2000 Macera Sanat Bölümü 5.6 65,315

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 57,340
1999 Macera Sanat Bölümü 7.1 5,188

Truman Şov
1998 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
8.1 787,987

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 453,046

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 209,277

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sanat Bölümü 6.8 50,544
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 132,753

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 159,603

Müşteri
1994 Gerilim Sanat Bölümü 6.7 51,936
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 67,487

Kesişme
1994 Dram Sanat Bölümü 5.2 6,369

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 25,681

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,854

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 2,602

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 86,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018