Giriş Kayıt
Allan Royal

Allan Royal


Oyuncu

Allan Royal, oyuncu. The Littlest Hobo (1979), The Good Witch (2008), (1988) Switching Channels (1988), (2004) Reversible Errors (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Royal | Allan G. Royal | Allan Royale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 6.7 1,254
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2011 Komedi Oyuncu 8.7 261,803

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,320
2008 Aile Oyuncu 7.2 2,089

İkili Oyun
2006 Gerilim Oyuncu 6.2 2,681
2004 Suç Oyuncu 6.3 674
2003 Dram Oyuncu    
1999 Biyografi Oyuncu 7.3 19,650
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,041
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,279
1993 Dram Oyuncu 6.7 7,768
1988 Komedi Oyuncu 5.9 2,679

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,359
1979 Macera Oyuncu 7.8 647
1979 Dram Oyuncu 6.8 70
1977 Dram Oyuncu 5.3 277
1971 Dram Oyuncu 7.4 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017